Peuteropvang Kids De Harpoen

 

'Welke dieren wonen in ons dorp?' We zitten in de kring en de peuters zijn enthousiast. 'Koeien!' zegt Chris. 'Eendjes!' weet Eva. 'Kikkers!' roepen drie kinderen in koor. 'Welk geluid maakt een kikker?' Al snel springen acht peuters kwakend door het lokaal. 'En hoe slapen de koeien?' Het gekwaak stopt meteen en de kinderen liggen stilletjes zogenaamd te slapen.

Welkom bij peuteropvang Kids de Harpoen! Wij zijn gevestigd in de openbare basisschool De Harpoen.

Kleinschalig en veelzijdig
Onze peuteropvang is kleinschalig; de groep bestaat uit maximaal acht kinderen. We beschikken over een eigen peuterplein en hebben verschillende plekken om te spelen en te leren. Zo hebben we een leeshoek, een themahoek én een bouwhoek.

Samen leren en spelen
De peuters leren stap voor stap hun omgeving kennen door samen te spelen, eten, dansen en te zingen. De pedagogisch medewerkers hebben hierbij volop aandacht voor ieder kind. Daarnaast creëren ze een warme en ontspannen sfeer waarin kinderen gewend raken om in een groep te spelen.

Zelfverzekerd naar de basisschool
Wij werken intensief samen met basisschool De Harpoen. Uw peuter komt als snel in contact met de leerkrachten en kinderen van de school. Met veel plezier, liefde en aandacht bereiden we uw peuter voor zodat hij/zij straks zelfverzekerd naar de basisschool gaat.

Praktische Informatie
Peuteropvang Kids de Harpoen heeft één stamgroep. Tijdens schoolweken (40 weken per jaar) is de peuteropvang geopend op:

  • maandag van 8.30 tot 12.30 uur
  • dinsdag van 8.30 tot 12.30 uur
  • donderdag van 8.30 tot 12.30 uur

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven
U kunt uw kind hier online inschrijven voor peuteropvang De Harpoen.

Contact
Heeft u vragen, bel of e-mail ons gerust, we staan u graag te woord.

Telefoonnummer: 0299 - 46 10 11
E-mailadres: info@kidskinderdagverblijf.nl

Leerkrachten aan het woord

"Veilig voelen, daar zitten we bovenop"